Ի՞նչ խորտիկ են խորհուրդ տալիս բժիշկներն ալկոհոլ ընդունելիս
839
Կիրակի, 24 նոյեմբերի, 2019 թ., 23:10
Թթու դրած բանջարեղենը չի ծանրաբեռնում մարսողական համակարգը, հետևաբար, բժիշկներն այն օղու հետ առավել նախընտրելի խորտիկ են համարում: Սակայն մարինացված և թթու դրած բանջարեղենը տարբեր ազդեցություն ունեն օրգանիզմի վրա։ Օրինակ, գաստրոէնտերոլոգների կարծիքով, թթու դրած վարունգը և կաղամբը վտանգավոր չեն, և նույնիսկ օգտակար են: Կաղամբը պարունակում է մեթիոնին (վիտամին U), որն ի վիճակի է վերականգնել ստամոքի լորձաթաղանթը և կանխում է խոցերի առաջացումը: |
«Հայաստանում ջրծաղիկը վերջին 3 տարիների ընթացքում աճել է շուրջ 4 անգամ»․ Անուշ Պողոսյան (լուսանկար)
392Երեկ, 15:24«Վեներական հիվանդություններով վարակվածների թվում բարձր դասարանների տղաներ են»․ Ոսկան Սարգսյան
167722.03.2024, 11:48Առաջին անգամ մարդուն հաջողությամբ փոխպատվաստել են խոզի երիկամ (լուսանկար)
258821.03.2024, 20:48Մահացել է Միքայել Աղաջանովը
201821.03.2024, 09:54«Վեներական հիվանդությունների բռնկում՝ Իջևանում»․ Ոսկան Սարգսյան
249916.03.2024, 13:48Տխուր վիճակագրություն. որ հիվանդություններից են ամենաշատը մահվան դեպքեր գրանցվել. «Ժողովուրդ»
209716.03.2024, 09:36