Ինչ ուտել հետտոնական օրերին
Տոնական օրերից և ծանրամարս ուտելիքներից հետո մեր օրգանիզմը հանգստի կարիք ունի: Տարբեր աղցաններ և տաք ուտեսներ խառնելով իրար վնասում ենք մեր ստամոքսի նյութափոխանակությունը, մարսողությունը, ինչպես նաև մարմնի կազմվածքը։ Հարկավոր է ուտել այպիսի մթերքներ, որոնք ավելի հեշտ է մարսելը, թեթև են և ոչ յուղալի: Առաջարկում ենք օրգանիմզը բեռնաթափելու տարբերակներ: Մսային ճաշատեսակները հետտոնական բեռնաթափման ժամանակ նույնպես թույլատրելի են: Ցանկալի է տապակած մսի փոխարեն ուտեք խաշած հավ կամ ձուկ: |
#AstraZeneca-ն խոստովանել է, որ #COVID_19-ի դեմ իր պատվաստանյութը կարող է թրոմբոզ առաջացնել
97830.04.2024, 23:24Կիրանցում սև բերետավորները հարվածել են մի աղջկա գլխին, մյուսի՝ որովայնին
38927.04.2024, 00:30Կիրանցում բերետավորների հարձակումից հետո կանանց են տեղափոխում շտապօգնության մեքենայով (տեսանյութ)
17226.04.2024, 23:24Կորոնավիրուսի ժամանակ Առողջապահության նախարարությունից հափշտակվել է ավելի քան 263 միլիոն դրամ
18125.04.2024, 19:18Հիվանդանոցներում պետպատվերով բուժումները կասեցվել են. «Ժողովուրդ»
14519.04.2024, 08:30«Հնարավոր չէ պարզել՝ այդ մարդու կիստա՞ն է, թե՞ քսերոքս արած «տիպային» կիստա»․ Փաշինյան (տեսանյութ)
55118.04.2024, 12:24