Ինչ ուտել հետտոնական օրերին
Տոնական օրերից և ծանրամարս ուտելիքներից հետո մեր օրգանիզմը հանգստի կարիք ունի: Տարբեր աղցաններ և տաք ուտեսներ խառնելով իրար վնասում ենք մեր ստամոքսի նյութափոխանակությունը, մարսողությունը, ինչպես նաև մարմնի կազմվածքը։ Հարկավոր է ուտել այպիսի մթերքներ, որոնք ավելի հեշտ է մարսելը, թեթև են և ոչ յուղալի: Առաջարկում ենք օրգանիմզը բեռնաթափելու տարբերակներ: Մսային ճաշատեսակները հետտոնական բեռնաթափման ժամանակ նույնպես թույլատրելի են: Ցանկալի է տապակած մսի փոխարեն ուտեք խաշած հավ կամ ձուկ: |
Կորոնավիրուսի ժամանակ Առողջապահության նախարարությունից հափշտակվել է ավելի քան 263 միլիոն դրամ
128Երեկ, 19:18Հիվանդանոցներում պետպատվերով բուժումները կասեցվել են. «Ժողովուրդ»
13219.04.2024, 08:30«Հնարավոր չէ պարզել՝ այդ մարդու կիստա՞ն է, թե՞ քսերոքս արած «տիպային» կիստա»․ Փաշինյան (տեսանյութ)
34118.04.2024, 12:24Հերթն Անահիտ Ավանեսյանինն է. «Ժողովուրդ»
37418.04.2024, 09:06Մանրամասներ՝ երրորդ հարկից ընկած երեխայի առողջական վիճակից
58917.04.2024, 21:48Առողջապահության նախարարության շուրջ սկսված գործողությունների ֆոնին՝ Թորոսյանը նախարարի պաշտոնի համար ընկերոջ PR-ով է սկսել զբաղվել. «Ժողովուրդ»
64317.04.2024, 09:06